Selvklæbende folie

Folier fra D-C-FixD-C-Fix selvklæbende folier til stort set alle formål.

Hos Tapetforum har vi et kæmpe udvalg af selvklæbende folie i alle mønstre og farver. Vi er distributører af det tyske mærke D-C-Fix klæbefolie i Danmark, som er verdens førende producent indenfor selvklæbende folie. Vi kan derfor tilbyde et bredt sortiment af folier i en rigtig høj kvalitet, til en virkelig billig pris.

Alle vores selvklæbende folier er utrolig nemme at bruge, og du kan derfor sætte dem op på ingen tid. Fordelen ved vores selvklæbende folier er, at de kan monteres på stort set alle glatte overflader. Så uanset om du skal bruge folie til vinduer, møbler, skabslåger i køkkenet eller i badeværelset, så finder du med sikkerhed den bedste selvklæbende folie på markedet her hos os. Læs mere om selvklæbende folie, dets fordele og begrænsninger i bunden af denne side.

 

Hvad kan man bruge selvklæbende folie til?

Du kan bruge selvklæbende folie til et utal af hobbyprojekter og indretningsløsninger. Nogle selvklæbende folier kan bruges til at beklæde møbler som køkkenlåger, køkkenskabe, toiletskabe, hylder, reoler og kommoder med. Du kan også bruge folien til at dekorere din væg med. Eller hvad med at bruge klæbefolien til at indbinde dine bøger, computer eller mobiltelefon med?

Andre klæbefolier tjener et mere praktisk formål. Det kan være et vindue, som du ikke ønsker, at forbipasserende kan kigge ind ad. Her kan du eksempelvis bruge en folie til vinduet med en matterende effekt, eller du kan bruge en spejlfolie, der tillader, at du kan kigge ud, uden at forbipasserende kan kigge ind i dagslys.

Ønsker du en ekstra slidstærk folie til glasoverflader, eksempelvis til brug på badeværelset, så kan du bruge en statisk glasfolie. Det er en folie uden klæb, som monteres blot ved hjælp af sæbevand i en vandforstøver. Den er utrolig let at arbejde med og nem at fjerne, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Vores selvklæbende folie findes i mange forskellige overflader og farver. Her finder du både ensfarvet folie, mønstret folie, marmor folie, glasfolie, skind- og læder folie, sten- og flise folie, metal folie, sort tavlefolie, velour folie, whiteboard folie, matterende folie, tonet folie, solfilm og spejlfolie til vinduer.

Selvklæbende folie til køkkenlåger og køkkenskabe

Trænger dit køkken til nyt liv? Kunne du tænke dig et køkken i helt nye farver? Er dine køkkenlåger slidte og trætte at se på?

Med selvklæbende folie kan du få følelsen af et helt nyt køkken, men til en brøkdel af prisen! Med klæbefolie kan du nemt, hurtigt og billigt skabe dit eget designer-køkken, uden at skulle betale en høj designer-pris. Med vores D-C-Fix selvklæbende folie, kan du forvandle overfladerne af dine køkkenlåger og køkkenskabe med et trylleslag. Uanset om du ønsker en moderne, blank finish eller et look i naturmaterialer som marmor eller træ. Selvklæbende folie er især en genial løsning til dig, der bor i en lejebolig, men som ønsker at friske det gamle køkken op til en billig pris.

Lige netop til køkkenet og generelt til møbelbeklædning, vil vi gerne gøre opmærksom på, at folien har en plastik overflade - og plastik er modtagelig over for ridser. Derfor anbefaler vi ikke, at du anvender folien til at beklæde bordplader og områder, hvor I er meget aktive. Brug folien som et design-løft af pynte overflader.

Selvklæbende folie til vinduer

Hos Tapetforum har vi et stort udvalg af folie specielt lavet til vinduer. Vores vinduesfolie fåes i både matteret frost, med mønstre og i utallige farver. Alle vores folier til vinduer er modstandsdygtige overfor rengøringsmidler. Du kan altså trygt pudse og vaske dine ruder, præcis som du plejer.

Selvklæbende glasfolie til vinduer giver muligheden for et øget privatliv. For eksempel hvis du bor i en stuelejlighed eller parcelhuskvarter, hvor du ikke ønsker, at naboer og fremmede mennesker kan kigge ind. Den transparente, matterende effekt fra glasfolien reducerer blænding og blikke udefra, men tillader stadig, at der kommer et naturligt, smukt sollys ind i din bolig.

Vælger du vores solfilm til vinduer, får du oven i købet en høj UV-beskyttelse til dit hjem. Det betyder, at solfilmen absorberer hele 99% af solens skadelige UV-stråler i at trænge ind i din bolig. Det er især smart, hvis du ønsker at beskytte dine møbler og trægulve mod at blive affarvet og afbleget af solen. Solfilm giver beskyttelse mod solen og toner dine ruder, så det bliver sværere for nysgerrige blikke at kigge ind.

Ønsker du 'bare' en mørkere effekt, kan du i stedet vælge en toningsfolie til dine vinduer, der kun giver en gennemsigtighed på 25%. Så bliver resultatet, at dine vinduer tones mørkere, præcis som du kender det fra en bil med tonede ruder.

En sidste mulighed er vores spejlfolie til vinduer. Spejlfolie er den perfekte løsning til dig, der gerne vil kunne kigge fuldt ud af hele dit vindue, men ikke vil have, at forbipasserende kan kigge ind samtidig. Når du opsætter spejlfolie i dit vindue, forvandler folien din rude til et spejl, hvor der ikke kan kigges ind udefra i dagslys. Og bid venligst mærke i at folien har sin optimale effekt i dagslys! Om aftenen, hvor det er mørkt udenfor og hvis du har lyset tændt indenfor, så vil man kunne se ind udefra. Spejlfolie har desuden den fordel, at den reducerer UV-strålingen med 99%, og giver en varmereduktion på hele 67%. Det betyder, at spejlfolien er med til at give et bedre og køligere indeklima i de rum i din bolig, hvor folien er sat op.

Selvklæbende folie til brusevæg og badeværelse

Èt af de mest populære steder at bruge selvklæbende folie er på badeværelsesvinduet og i brusekabiner, hvor brusevæggene er lavet af glas. I badeværelset kan vi især anbefale at bruge statisk glasfolie, som er i en ekstra kraftig kvalitet, der er særligt velegnet til områder med fugt og vand.

Statisk glasfolie efterlader ingen limrester, når den tages af, fordi det er en folie uden klæbelim. Static glasfolie er i stedet produceret ud fra en moderne teknologi, som gør, at den via statisk elektricitet klæber fast til en overflade, som du på forhånd har sprayet med lidt vand tilsat en dråbe opvaskemiddel. Den lille bitte smule vand som du bruger ved opsætningen af glasfolien, fordamper kort tid efter. Den statiske glasfolie er derfor ikke kun yderst holdbar, men også vaskbar og rengøringsvenlig, når den er blevet opsat.

Selvklæbende tapet

Er du vild med wallstickers, men mangler det rigtige motiv? Eller kunne du tænke dig at have en helt unik og personlig wallsticker hængende hjemme på væggen?

Med selvklæbende folie kan du nemt lave dine helt egne og originale wallstickers ved at klippe præcis det motiv ud, som du ønsker.

På den måde får du dit helt eget selvklæbende tapet, som du nemt og billigt kan sætte op på væggen i din stue, soveværelse, køkken eller lignende.

Hos Tapetforum tilbyder vi også en selvklæbende sort tavlefolie og den klassiske grønne tavlefolie, som man kan tegne på med kridt. Så kan du forvandle din væg i køkkenet til en smart tavle med plads til indkøbslister og hilsner. Eller hvad med at sætte sort tavlefolie på bordpladen af børnebordet? Så er der plads til kreativ leg og sjove tegninger, som nemt kan hviskes ud igen.

Selvklæbende folie til møbler

Èn af grundende til, at selvklæbende folie er så populært, skyldes at det giver uendelige muligheder for at opgradere og puste nyt liv i dine møbler og din boligindretning. Med klæbefolie kan du nemt og hurtigt forvandle kedelige og gamle møbler, som borde, kommoder, reoler, hylder, låger og skabe, til et nyt, moderne look.

Hvad med for eksempel at bruge folie til at skifte en bordplades udseende om til marmor eller træ?

Eller ombetrække en kedelig kommode med klæbefolie i nye, flotte farver?

Du kan også montere selvklæbende folie på hylderne i dine bogreoler, som matcher farverne i resten af din indretning. Det skaber en flot, rød tråd i din bolig.

Faktisk er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for dine kreative ideer. Selvklæbende folie er nemlig super anvendeligt at bruge på alle typer møbler, der har en glat overflade, og resultatet giver en unik og personlig stil til din boligindretning. Og så er selvklæbende folie oven i købet en nem og billig løsning, til priser hvor alle kan være med. Igen vil vi lige gøre opmærksom på, at folien har en plastikoverflade, hvilket gør den modtagelig over for ridser. Den er derfor bedst på pynteflader.