400+ bedømmelser

Lady Balance forener en smukke, matte vægge med et godt indeklima. Balance fås i harmoniske farvenuancer, hvor den matte overflade medvirker til at afspejle farveægtheden i vægmalingen, og skabe en unik atmosfære. Balance er en mat vægmaling, der medvirker til en blød og afbalanceret stemning. Lady Balance har en minimal lugt og er mærket med Eurofins Indoor Air Comfort Gold - Den perfekte maling til afslapningsrum, rum hvor I skal være samlet og rum der skal hjælpe til fornyet energi. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Alle Jotuns malinger bliver udsat for krævende tests med henblik på dækkeevne og slidstyrke - alle farver skal være smukke på store overflader, samt fremstå helt ensartet under alle lysforhold. Det kræver meget at lave malingfarver i den højeste kvalitet: de bedste ingredienser, de mest avancerede blandingsteknikker og en sans for æstetik.

Jotun koncernen har hovedsæde i Sandefjord i Norge, og har 62 selskaber og 40 produktionsanlæg på alle kontinenter, og Jotun er repræsenteret i mere end 100 lande. Jotun producerer maling og overfladebehandling, der er udviklet til at kunne yde beskyttelse under selv de mest ekstreme forhold - til både bolig-, shipping- og industrimarkederne.

Jotun har fire grundværdier, der er faste byggesten i deres virksomhed: loyalitet, pleje, respekt og modighed.