Akustikpanel

Akustikpanel

Akustikpaneler til væg og loft - produceret i Danmark.

Du kan forbedre din akustikken i dit hjem med akustikpaneler i et moderne, stilrent og nordisk udseende. Panelerne er opbygget af finer på sort MDF på en base af specialudviklet sort akustikfilt. Akustikfilten er produceret af genbrugte plastikflasker, der har en meget afdæmpet og svag struktur.

Dimensionerne af akustikpanelerne er 2400 mm i bredden og 600 mm i bredden. Tykkelsen på panelerne er 20 mm, hvoraf akustikfilten udgør 9 mm.

Akustikpanelerne findes i 3 forskellige varianter: Rustik Egefinér - Natur, Rustik Egefinér - Grå og Valnød

 

 

Akupanelerne med ægte træfiner er designet til at formindske støjniveauet og er en effektiv løsning for lydabsorbering, samtidig med at den bringer efterklangstiden ned for støj i boligen. Dette gør dem meget velegnet til store rum og værelser, hvor der er en tendens til støj og rumklang. Træpanelernes funktionalitet er ikke begrænset til det private hjem. De akustiske paneler er en optimal løsning til restauranter, hoteller, caféer, kontorfællesskaber og lignende steder, hvor der opholder sig mange mennesker, og hvor der er vigtigt, at akustikken og lyden er behagelig og velafbalanceret. Hvis man ønsker en endnu bedre absorbationsevne, så anbefales det at lægge en 45 mm isolering bagved panelet, som en udvidet akustisk løsning. Træpanelerne er en perfekt kombination af funktionalitet og godt dansk design - stilrent og nordisk udtryk, der passer helt perfekt til den skandinaviske indretning.