Akustik produkter

Akustik produkter

Herunder finder du vores produkter, der fokuserer på akustikforbedring.

Du kan forbedre akustikken i dit hjem markant med forskellige lydabsorberende produkter i både moderne, stilrene og farverige farver, samt forskellige overflader og materialer. Undgå støjende rum med funktionel og æstetisk vægbeklædning.

De forskellige akustiske løsninger er ikke blot med til at skabe et visuelt flot udtryk - de skaber også et indeklima, der er behageligt og rart at opholde sig i.

En optimal kombination af funktionalitet og æstetik.

 

 

 

De forskellige akustiske løsninger kan skabe kant og personlighed i din indretning - der er både bløde, minimalistiske, kantede, stilrene, nordiske, rustikke, detaljerede og ornamenteret muligheder. Der er en stil, en overflade og et udtryk, der passer til enhver - gå på opdagelse i vores akustiske produkter!

Der er nogle af produkterne, hvis bløde overflade og udtryk passer perfekt til soveværelsets stemning. Der er andre paneler, der vil være ekstra velegnet til at placere i det åbne og moderne nordiske køkkenalrum, da disse rum godt kan have en tendens til at rungende og støjende akustik, grundet rummet størrelse og materialer. Men som en hovedregel kan de forskellige akustiske paneler monteres i hvilket som helst rum, der trænger til at forbedre lydkvaliteten. Det bør dog ikke begrænses til det private hjem. De akustiske produkter er også meget velegnet til kontorer, hotelindretning, restauranter, caféer, butiksindretning og lignende områder, der kunne have brug for en æstetisk løsning med akustikforbedring.