Flamingo - Light Blue

ARTE
1.598,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3031542

Et fantastisk og nærmest eventyrligt tapet med smukke flamingoer og detaljerede palmeblade. Fugle tapetet har lyseblå, hvide og grå nuancer, og tapetets overflade har en smuk tekstil finish.

Kollektion: Avelon

Dette tapet er en del af kollektionen, Avalon, der er inspireret af historien om den mystiske ø af samme navn.

Avalon er en elegant tapetkollektion, der dækker over mystiske prints, naturlige elementer og tropiske overraskelser. Flamingo er kollektionens blikfang - tapetet, der straks tiltrækker din opmærksomhed.

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE