Fierce - Purple Red

ARTE
1.048,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3023508

Et imponerende tapet i lilla og røde nuancer. Tapetet har en skinnende overflade, der fanger lyset flot, og skaber et spændende og levende tapet, der changerer smukt i farverne. Tapetet sælges i metermål.

Et smukt tapet med en struktureret overflade, hvor du kan tydeligt mærke stofligheden. Inspirationen til dette tapet har været Amazones regnskove, der er hjemsted for utallige fantastiske farver og unikke teksturer.

Kollektion: Amazone 2

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 130 cm Rapport 0 cm Længde 1.00 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 130 cm
Rapport 0 cm
Længde 1.00 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE