Felicity - White

ARTE
1.398,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3054022

Et eksklusivt tapetdesign, hvor baggrunden har en beige/guld nuance, og herpå er der trykt et råhvidt mønster. Tapetet har et smukt orientalsk look, og mange fine detaljer - en flot kombination af matte og blanke elementer. Du kan tydeligt mærke den teksturerede overflade.

Et betagende tapet, der er en del af kollektionen Monochrome fra ARTE - en tapetkollektion, der fokuserer på enkle farver, imponerende relief effekter og et eksklusivt look. Samtlige tapetdesigns er inspireret af naturlige materialer, såsom læder, træ og ædelmetaller.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 8.5 m Rapport 64 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 8.5 m
Rapport 64 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE