Flere visninger

Fade - Red

ARTE
298,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3047586

Et betagende ensfarvet tapet, der minder om en vævet overflade - her i en varm rødlig nuance. Tapetets detaljer er med til at få tapetet til at se ud som et tekstil, og ser du tapetet helt close-up, vil du se, at tapetet også har brune detaljer - det er med til at skabe en levende ensartet tapet.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Revera kollektionen fra Arte er inspireret af den tætte forbindelse, der er imellem indretning og mode. Denne tapetkollektion er bygget op af klassiske tekstil mønstre, der har et moderne twist, såsom folie, velour og tekstil detaljer.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 0 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 0 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Ingen mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE