Facet - Bright Gold

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3075301

Et moderne tapetdesign, der består af uregelmæssige polygoner, der skaber et tæt, levende og grafisk mønster. Hver polygon har en rustik stribet reliefstruktur, og disse stribede overflader har forskellige retninger - det er med til at skabe en varierende og dynamisk overflade. 

Tapetet har en lys guldfarve, samt et let skinnende guldskær. Den lettere skinnende overflade skaber i kombination med de forskellige retninger af striber, en spændende og levende overflade, der ændrer udtryk alt efter, hvordan belysningen er. Tapetet har en stærk vinyloverflade.

Kollektion: Focus

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 69 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 69 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE