Enigma - Select - Yellow

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3030521

Et imponerede tredimensionelt tapet, der består af fliser, der skråner ud fra væggen i forskellige vinkler. Tapetet har en klar og frisk gul farve og overfladen har et flot ruskind look. 

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Enigma

Tapetet er lavet som en tredimensionel tekstiloverflade, der er skabt ved hjælp af termoformning. Mønstrets fliser skaber med deres uregelmæssighed og rytme en meget levende overflade. Et fantastisk tapet, der passer perfekt til en klassisk og moderne indretning. 3D-tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 121.5 cm Længde 1 m Rapport 43 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 121.5 cm
Længde 1 m
Rapport 43 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE