Flere visninger

Enigma - Flex - Yellow

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3030503

Et imponerende 3D-tapet, der består af kantede, geometriske former i en klar gul farve. Tapetet er skabt som en tredimensionel tekstiloverflade, der er skabt ved hjælp af termoformning.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Enigma

Fra afstand danner de grafiske former et imponerende bølget mønster, der gør væggen nærmest levende. Kigger man nærmere, kan man tydeligt fornemme og se den rumlige effekt. Den tredimensionelle effekt er meget tydelig takket være det lettere skinnende stof. Tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 117.5 cm Rapport 59 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 117.5 cm
Rapport 59 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE