Flere visninger

Empire - Grey

ARTE
448,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3050551

Et fantastisk prikket tapet, hvor de små pletter danner et etnisk mønster. Mønstret er baseret på et håndværk - quillwork - som Paleo-indianerne dyrkede, og som er en metode, hvor de dekorerede træ, sten, knogle eller tekstiler med simple figurer. Tapetet har en sort bundfarve, og herpå er der utallige små mærkbare pletter/prikker i lysegrå, der skaber forskellige simple motiver og symboler.

Et meget imponerende og eksklusivt tapet med en kraftig tekstur med blanke elementer, der fanger lyset smukt.

Bemærk! Dette tapet sælges pr. meter.

Kollektion: Paleo Kollektionens mønstre og fine farvepalette er inspireret af hvorledes Paleo indianerne dekorerede deres tøj, smykker og redskaber.

Paleo indianerne var Nordamerikas ældste indbyggere - Paleo betyder “the ancient”(det gamle).

Tapetet findes også i andre smukke farver: Grøn, Sort/Rød, Rød/Grå og Grå/Brun.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 64 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 64 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Meget lysægte, Mønsterforskydning
Mærke ARTE