Flere visninger

Emaille - Deep Taupe

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3066021

Et fantastisk blankt tapet med et stort krakeleret mønster i en lys gråbrun nuance med mørke glimtende optegninger i gråbrun (også kaldet muldvarpefarvet). Tapetets mønster er inspireret af gammel, krakeleret maling og tørret jord, og mønstret kan også henlede ens tanker på glaseret keramik og rakubrænding. 

Tapetets overflade har en meget blank højglans finish, og de krakelerede felter har et lettere gennemsigtigt udseende, der er med til at forstærke den autentiske følelse af glaseret keramik.

Et fantastisk patineret tapetdesign, der kan stå i en flot kontrast til en nordisk indretning!

Kollektion: Cameo

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Rapport 64 cm Længde 8.5 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Rapport 64 cm
Længde 8.5 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE