Eget foto

Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: eget-fototapet
 

FOTOTAPET MED DIT EGET FOTO

Nu kan du nemt få dit yndlingsbillede som fototapet. Familiefoto, feriebillede eller måske dit helt eget tapetdesign?
Og bare rolig, vores dygtige grafikere tjekker altid billedkvaliteten, inden vi sætter produktionen i gang - Din sikkerhed for et optimalt resultat. Vi producerer fototapetet i en mat og kraftig (195 g) non-wowen kvalitet, der sikrer en nem opsætning. 

Nedenfor kan du læse mere om krav til billedet mv.

Foto editor område
100cm
100cm

Klik på knappen eller træk et foto her ovenpå knappen.

Tilpas dit fototapet

 • Indtast din vægs dimensioner
  Bredde
  cm
  Højde
  cm
 • Justeringer
 • 275,- DKK pr m2
  Din pris

Har du et billede du ønsker at få lavet som fototapet, kan vi hjælpe dig her. Du kan læse mere om filstørrelse og format her.

Når du bestiller fototapet med eget motiv, foregår det i 3 simple trin.

 1. 1. I feltet ovenfor skal du indsætte dit billede/motiv (du kan både uploade traditionelt eller “trække” billedet over i vinduet.
 2. 2. Indtast din vægs dimensioner. Du har nu mulighed for at ændre på billedet. Du kan blandt andet rotere, spejlvende og/eller lave billedet sort/hvid.
 3. 3. Gennemfør din ordre og modtag dit eget motiv som flot tapet - blot få dage senere.
 4.  

Har du specielle ønsker til motivet eller ønsker du at få designet et tapet unikt til dig, tilbyder vi også dette. Vores dygtige grafikere arbejder dagligt med tapetdesign, og har stor erfaring med, hvad der tager sig godt ud på vægge.

Vores timepris er 400,- /timen, inklusiv moms.

Har du ikke selv et billede eller fandt du ikke, hvad du søgte i vores sortiment af fototapeter, kan vi hjælpe dig med at finde dit ønskede motiv sammen med dig. Via sider som Shutterstock.com og fotolia.com kan du vælge imellem millioner af billeder.

Send os en mail på info@tapetforum.dk for mere info.

Vores fototapet er produceret i Danmark, og vi er med under hele processen fra billede til afsendelse af dit fototapet. Kvaliteten af vores fototapet er blandt markedets bedste - en kraftig (195 g) og mat non-wowen (easy-up) kvalitet, der sikrer en nem og hurtig opsætning, hvor limen påføres væggen.

Vores mange års erfaring i branchen giver os mulighed for at kunne tilbyde et produkt, der er så optimeret som overhovedet muligt. Dette er blandt andet grunden til at vores tapetbaner er 60 cm brede (45 cm er standard). Dette mener vi er den optimale bredde for et perfekt resultat, da det giver færre samlinger samtidig med, at det er behagelig bredde at arbejde med.

Vores kvalitet kan foruden private hjem, også bruges på offentlige steder som skoler, institutioner, hospitaler, hoteller etc.