COVID-19 Update: Vi afsender varer som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning i butik.

Flere visninger

Eclipse - Select - White

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3043550

Et fantastisk tredimensionelt tapet, der består af små fliser, der skråner ud fra væggen i forskellige vinkler. Tapetet er hvidt og overfladen har et flot ruskind look, der er med til at fange lyset flot. 

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Eclipse

Tapetet er skabt som en tredimensionel tekstiloverflade, der er lavet ved hjælp af termoformning. Mønstrets fliser skaber med deres rytme og struktureret uregelmæssighed en meget levende overflade. Et fantastisk 3D-tapet, der passer perfekt til en skandinavisk indretning. Det rumlige tapet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 121.5 cm Længde 1 m Rapport 43 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 121.5 cm
Længde 1 m
Rapport 43 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE