COVID-19 Update: Vi afsender varer som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning i butik.

Flere visninger

Eclipse - Rosace - White

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3043510

Et helt fantastisk tapet, der er opbygget af kantede geometriske former i relief. Tapetet er hvidt og overfladen har et fint mat look, der fanger lyset flot, og herved forstærker følelsen af rumlighed.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Eclipse

Tapetet er skabt som en tredimensionel tekstiloverflade, der er lavet ved hjælp af termoformning. Fra afstand skaber de grafiske elementer et nærmest levende mønster, og kigger man nærmere, kan man tydeligt fornemme og se den rumlige effekt. Et elegant 3D-tapet, der kan skabe en iøjefaldende og moderne væg. Tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapetet kan derfor med fordel også bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 126 cm Længde 1 m Rapport 42 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 126 cm
Længde 1 m
Rapport 42 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE