Flere visninger

Eclipse - Flex - Black

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3043531

Et fantastisk flot tapet, bestående af kantede, geometriske former i en lettere skinnende sort. Tapetet er produceret som en tredimensionel tekstiloverflade, der er skabt ved hjælp af termoformning.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Eclipse

De geometriske former fremstår meget flot, når lyset faldet på dem, og de skaber tilsammen et grafisk, bølget mønster, der gør væggen nærmest levende. Den tredimensionelle effekt er meget tydelig takket være det lettere skinnende stof. 3D-tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 117.5 cm Rapport 59 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 117.5 cm
Rapport 59 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed Tilstrækkelig (3/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE