Flere visninger

Eclipse - Feuillage - Black

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3043501

Et fantastisk flot tapet, der er inspireret af naturens fine former i en lettere skinnende sort. Mønstret er bygget op af forskellige blade, og man kan herudover tydeligt en struktur af firkantede fliser.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Eclipse

Tapetet er produceret som en tredimensionel tekstiloverflade, der er skabt ved hjælp af termoformning. De naturlige former fremstår meget flot, når lyset faldet på dem, og de skaber tilsammen et harmonisk mønster, der har et nærmest poetisk udtryk. 3D-effekten er meget tydelig takket være det lettere skinnende stof. Dette rumlige tapet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 123 cm Længde 1 m Rapport 91 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 123 cm
Længde 1 m
Rapport 91 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE