Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Eclipse - Charm - White

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3043540

Et iøjefaldende hvidt tapet, der består af et klassisk damask mønster, men med et ekstra tvist. Tapetets overflade er produceret som en tredimensionel tekstiloverflade, der er lavet med termoformning.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Eclipse

De organiske blomstermotiver fremstår meget flot og de skaber tilsammen et harmonisk og klassisk mønster. 3D-effekten er meget tydelig, især når lyset faldet fint på overfladen. Det tredimensionelle tapet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og det kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge. Et skønt tapet, der vil klæde ethvert rum.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 126 cm Længde 1 m Rapport 60.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 126 cm
Længde 1 m
Rapport 60.5 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE