Flere visninger

Eclipse - Charm - Brown

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3030511

Et fantastisk brunt tapet, der består af et klassisk damask mønster, der har et ekstra tvist. Tapetets overflade er produceret som en tredimensionel tekstiloverflade, der er skabt med en teknik, der hedder termoformning.

NB! Tapetet sælges i metermål.

Kollektion: Eclipse

De organiske blomstermotiver fremstår meget flot og de skaber tilsammen et harmonisk, klassisk mønster. Den rumlige effekt er meget tydelig, især når lyset faldet fint på overfladen. 3D-tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapetet kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge. Et fantastisk tapet, der kan skabe en varm stemning.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 126 cm Rapport 60.5 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 126 cm
Rapport 60.5 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed Tilstrækkelig (3/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE