Flere visninger

Eclipse - Caisson - Black

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3043521

Et imponerende tredimensionelt tapet, der er baseret på en klassisk fransk dør. Tapetet er sort og overfladen har et flot mat look, der er med til at fange lyset flot. Tapetet med den ægte 3D-effekt sælges i metermål.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Eclipse

Dette tapet er skabt som en tredimensionel tekstiloverflade, der er lavet ved hjælp af termoformning. Kigger man nærmere på tapetet, kan man tydeligt fornemme og se den rumlige effekt. Et elegant tapet, der kan skabe en iøjefaldende væg. Tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapetet kan derfor med fordel også bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 123 cm Rapport 46 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 123 cm
Rapport 46 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed Tilstrækkelig (3/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE