Flere visninger

Dwarf Rhino - Sand Beige

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2082

Et 3D-tapet med et grafisk stringent mønster, der er lavet med inspiration fra huden på det uddøde dværgnæsehorn. Dværgnæsehornets hud havde en unik struktur, der godt kunne minde om en rustning med imponerende geometriske optegninger.

Det grafiske mønster kan desuden også henlede tankerne på et etnisk stamme mønster.

Tapetet har en afdæmpet neutral nuance, som ligger et sted imellem beige og sandfarve. Vægbeklædningen overflade er blød og stoflig, og den ligner ruskind til forveksling.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Dwarf Rhino er fremstillet med den innovative teknik, termoformning, som er en teknik, der ved hjælp af varme efterlader tapetet som en 3D overflade. Den taktile skumoverflade på tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og derfor kan tapetet med fordel bruges på vægge, lofter og skillevægge i rum, der trænger til akustisk forbedring. Passer perfekt til både kontoret, hotellet, restauranten eller til det private hjem.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 124 cm Rapport 109 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 124 cm
Rapport 109 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Half-drop mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE