Flere visninger

Dwarf Rhino - Sage

ARTE
2.098,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30MO2083

Et 3D-tapet med et grafisk mønster, der er inspireret af huden på det uddøde dværg næsehorn. Dværgnæsehornets hud har en unik struktur, der godt kan minde om en rustning med fantastiske stringente optegninger.

Tapetet har her en mørk og afdæmpet grønbrun nuance, der er opkaldt efter krydderurten salvie. Vægbeklædningen har en meget blød og stoflig overflade, der minder om ruskind.

OBS. Tapetet sælges pr. meter. 

Dwarf Rhino er fremstillet med den innovative teknik, termoformning - en teknik, der ved hjælp af varme efterlader tapetet som en tredimensionel overflade. Den taktile overflade på tapetet har en positiv effekt på akustikken i et rum, og derfor kan skumtapetet med fordel bruges på vægge, lofter og skillevægge.

Kollektion: Moooi Wallcovering Extinct Animals

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 124 cm Rapport 109 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 124 cm
Rapport 109 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE