400+ bedømmelser

Dupion - Grey/Green

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3087209

Et luksuriøst stof tapet med en ægte silkeoverflade - den eksklusive følelse af 100% ægte silke er ikke til at tage fejl af. Silkestoffet har en grålig nuance med en grøn undertone.

OBS. Tapetet sælges pr. meter. 

Den stoflige overflade har små uregelmæssigheder grundet silketrådens naturlige, ujævne tykkelse. Disse små skønhedsfejl er med til at forstærke den eksklusive fornemmelse, som ægte silke har. Fra afstand har silkevægbeklædningen en let stribet struktur på grund af vævningen. Skab en luksuriøs og glamourøs stemning med dette ægte silketapet.

Kollektion: Kami

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 137 cm Længde 1 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 137 cm
Længde 1 m
Rapport 0 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Ingen mønsterforskydning, Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Meget lysægte
Mærke ARTE