400+ bedømmelser

Flere visninger

Drops Cane Webbing - Grey

NLXL
1.650,- DKK
Leveringstid: Ca. 14 dage
Varenummer: 30VOS-12

Et realistisk overfladetapet, der afbilder et mørkt træpanel med store dråbeformede elementer af fransk flet. Træoverfladen er grå, og man kan tydeligt se træets struktur. De dråbeformede elementer i rørflet har bløde og forenklede former, og de er placeret i et forholdsvis tæt mønster med en regelmæssig gentagelse.

Rattan-overfladen er afsluttet med en bredere hvid kant i rattan, og der er desuden en sort kontur på træoverfladen, der følger dråbens form.

Fransk flet (også kaldet rørflet eller rattan) er en gammel teknik, der er blevet brugt til møbelfremstilling, og i dagens moderne indretning ser man materialet mere og mere - både på møbler, tilbehør og nu på væggene. Bring den franske flet ind i din indretning!

Tapetets mønster er lavet ved hjælp af scanninger i en ultrahøj opløsning, der giver motivet et meget autentisk og realistisk udseende.

NLXL er firmaet bag nogle af de mest omtalte og prisvindende tapetkollektioner de seneste år. Samarbejde med navne som Piet Hein Eek, Piet Book og Studio Job fortæller, at disse tapeter er gennemførte og af højeste kalibe,r hvad angår design og kvalitet.

Bredde 48.7 cm Længde 10 m Rapport 48.7 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid Ca. 14 dage
Bredde 48.7 cm
Længde 10 m
Rapport 48.7 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Meget lysægte, Mønsterforskydning
Mærke NLXL