Flere visninger

Diagonal - Gold

ARTE
698,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3046601

Et elegant og meget eksklusivt tapetdesign, der har en ægte tekstil overflade, der er vævet af jute. Fra en vis afstand ser tapetet grafisk og stringent ud med sit chevronmønster. Kigger man tættere på, fornemmer man, at tapetet har en mere naturlig overflade. 

Vægbeklædningen er opbygget af forskellige ruderformet stykker af vævet stof, hvor nogle stykker er mere fintvævet end andre.

Tapetet består af to lag - en guldfarvet foliebaggrund, der har en blank og skinnende overflade, og den vævede matte overflade, der er lavet af jute - her i varm og mere mat guldfarve. Et moderne tapet, der rummer mange smukke kombinationer - mat og blank, grafisk og naturligt.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Insero

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 91.44 cm Længde 1 m Rapport 50.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 91.44 cm
Længde 1 m
Rapport 50.5 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE