DETALE KC14 Raw

Detale KC14 Raw - vægge

Detale KC14 Raw er en grov indfarvet spartel, som skaber smukke, rå og levende overflader. KC14 Raw er grundlæggende det samme som KC14 Classic, og de består af samme grundelementer -  KC14 Raw er dog mere grov i strukturen. Du kan derfor skabe et mere råt look med DETALE KC14 Raw!

KC14 Raw findes i alle 35 farver.

DETALE KC14 Raw er det tidligere KABE spartelmasse

KABE har haft stor success, siden de startede i 2014. Trods den store success har ledelsen valgt at skifte navn. KABE kommer nu til at gå under navnet DETALE CPH. Dette har som sådan ikke nogen betydning for dig som kunde. Deres produkter kommer til at skifte navn, som selvfølgelig vil tage lidt tid at vænne sig til, men produkterne vil stadig indeholde den samme høje kvalitet, som man er vant til fra KABE.

Den flotte indfarvet spartelmasse DETALE CPH giver både nogle smukke nuancer og en lækker struktur til et ellers kedeligt rum. Spartelmassen giver masser af kontrast, samt et nyt og spændende spil på væggen. Deres produkter kommer i mange forskellige nuancer og arter. Det gør at du selv vil kunne sammensætte det perfekte look. Om du mest er til en minimalistik og rå stil, eller mere til noget finere og mere blødt, vil begge dele være en mulighed. Det afhænger hovedsageligt af måden du påfører spartlen, og om du har valgt at slibe mellem alle spartellagene. Vi fører i alt 37 forskellige farver, som alle vil være med til at give noget ekstra liv i din dagligdag.

Brug for hjælp eller inspiration?

Spartelmasse med farve er både en nem og hurtig måde, at give din bolig noget mere liv og sætte dit personlige præg på hjemmet. Vi har udarbejdet nogle vejledninger, der kan hjælpe dig trin for trin, hvordan de forskellige produkter kan bruges her. Hvis du stadig står, og er i tvivl om hvilken farve du skal vælge, og hvordan den skal påføres for at få det bedste resultat, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 7027 8010 (vi har åbent Man-Fre 08:00-16:00). Du kan også komme i kontakt med vores kundeservice, ved at sende os en mail på info@tapetforum.dk, som vi vil besvarer hurtigst muligt.

Inden du skal i gang

Når man skal i gang med at spartle, skal man huske nogle få grundregler. Hvis du har malet før, så kender du sikkert mange af dem, da det oftest er de samme, der bliver brugt når der skal males. Hos Tapetforum anbefaler vi:

Afdækningspap

Malertape

Grundrens

Spartel

DETALE Topcoat (Medfølger når du køber 10 liter DETALE KC14 Raw)

Sandpapir hvis der ønskes en flot glat væg