DETALE KC14 Classic

DETALE KC14 Classic spartel

Indfarvet spartel fra DETALE CPH.

DETALE KC14 Classic er indfarvet spartel, en slags “spartelmasse-maling”, som giver de smukkeste, levende overflader.

Overfladen er både fantastisk at se på og røre ved. 

DETALE KC14 Classic findes i flere farvevarianter, der alle er skabt med udgangspunkt i de nyeste farvetrends.

Når du køber DETALE KC14 Classic spartel, modtager du et sæt af spartel og topcoat. Denne top coat giver en smuk, smudsafvisende overflade, der er svarende til maling glans 10.

DETALE KC14 Classic spartelmasse er yderst velegnet til både private og erhverv - det er let at anvende!

Se udvalget her og køb DETALE KC14 Classic spartelmasse i din yndlingsfarve til god pris.

 

DETALE KC14 Classic spartel giver et rums vægge særlig betydning og et flot alternative til den almindelige vægmaling. Den minimalistiske livsstil gav idéen til DETALE CPH som en ny og nutidig vægoverflade og er udviklet sådan, at selv private "gør-det-selv" kan få den pæne, rå væg. DETALE CPH er et dansk fima, der blev stiftet i 2014. De har specialiseret sig i at udvikle indfarvet spartelmasse. Som forhandler tilbyder vi altid hele sortimentet og bestræber os for at have dem på lager for en hurtig levering. For flotte inspirationsbilleder og nyheder kan du kigge forbi deres instagram profil DETALE CPH. her. Til erhvervsprojekter eller koncepter, kan vi sammen med DETALE CPH udvikle specifikke farver efter dine ønsker.

Det tidligere KABE er udgået og blevet til DETALE

KABE udgået, og hedder nu i stedet DETALE. Deres produkter vil stadig være af samme høje kvalitet som før, men produkterne vil nu gå under navne DETALE KC14 Classic og DETALE KABRIC, samt det nye DETALE SPACE.

Et væld af muligheder med indfarvet spartel

DETALE fører en bred farvepalette, og her er deres DETALE KC14 Classic serie ikke nogen undtagelse. DETALE har 36 forskellige farver i deres Classic serie, som alle vil hjælpe dig med at skabe et unikt rum. Du kan få et lækkert råt beton look, som passer godt ind i et minimalistisk rum, som har en fed New Yorker fornemmelse over sig. Du kan også gå en hel anden vej, og vælge deres Classic - Rose Cloud som giver en mere feminin og hyggelig atmosfære. Det er kun fantasien der sætter grænser, når du arbejder med deres Classic serie.

Hvad er indfarvet spartel egentlig?

De fleste kender den traditionelle form for spartel, som bruges til at udfylde huller i væggen eller udjævne samlinger. Når man skal bruge spartelmasse, har man brug for en spartel da massen oftest er relativ tyk. Det kan minde lidt om modellervoks, dog ikke helt lige så tykt. Det er så her spartlen kommer ind, da massen er forholdsvis tyk, kan man bruge den til at trække massen ned over overfladen uden den drypper og rander. Det smarte ved spartelmasse kontra almindelig maling, er at du har mulighed for at sætte dit eget præg på hjemmet. Du kan nemlig påføre massen jævnt eller i mønstre, alt efter hvilket look du gerne vil have i dit rum.