DETALE KABRIC

DETALE KABRIC Rullespartel

Indfarvet rullespartel fra DETALE CPH.

DETALE KABRIC er en indfarvet rullespartel, en slags “spartelmasse-maling”, som giver de smukkeste, levende overflader.

Overfladen er både fantastisk at se på og røre ved. 

DETALE KABRIC findes i 30 farvevarianter, der alle er skabt med udgangspunkt i de nyeste farvetrends, samt naturens fantastisk foranderlighed.

Når du køber KABRIC rullespartel, modtager du en 10 liters spand af spartel UDEN topcoat. I de fleste tilfælde er der ikke behov for topcoat - herfor sælges denne seperat. Topcoat benyttes til vægge, der er særlig udsat for stor slidtage. DETALE topcoat giver en smuk, smudsafvisende overflade, der er rengøringsvenlig.

KABRIC rullespartel er yderst velegnet til både private og erhverv - det er let at anvende og desuden er det hurtigt hærdet op og klar til brug!

Se udvalget her og køb DETALE KABRIC rullespartel i din yndlingsfarve til god pris.

 

DETALE KABRIC spartel giver et rums vægge særlig betydning og det er et flot alternativ til den almindelige vægmaling. Den minimalistiske livsstil gav idéen til DETALE CPH's KABRIC - en ny og nutidig vægoverflade, der er udviklet sådan, at selv private "gør-det-selv" kan få den pæne, rå væg med en lækker stoflighed over sig. DETALE CPH er et dansk fima, der blev stiftet i 2014. De har specialiseret sig i at udvikle indfarvet spartelmasse. Som forhandler tilbyder vi altid hele sortimentet og bestræber os for at have dem på lager for en hurtig levering. For flotte inspirationsbilleder og nyheder kan du kigge forbi deres instagram profil DETALE CPH. her. Til erhvervsprojekter eller koncepter, kan vi sammen med DETALE CPH udvikle specifikke farver efter dine ønsker.

DETALE er det tidligere KABE - nyt navn men samme kvalitet

KABE Copenhagen har valgt at få nyt navn, hvilket har gjort, at de nu hedder DETALE CPH. Selvom de har valgt at ændre navn, har det ikke nogen betydning for deres produkter. Deres produkter vil stadig være indbefattet af KABE’s gode kvalitet. Den eneste ændring du som kunde vil kunne se og mærke, er at deres rullespartel, har ændret navn til DETALE KABRIC. Deres rullespartel er stadig af den ypperste kvalitet, og sørger for, at dit hjem får en smuk og levende overflade. DETALE KABRIC giver dine overflader en lækker flot farve som oftest ikke behøver topcoating. Vores spartelmasse er i forvejen smudsafvisende, og behøver derfor ikke et par lag af topcoating. Det er kun i yderst voldsomme tilfælde, der er behov for topcoating. Hvilket også er en af grundene til at det skal købes separat.

Deres indfarvet “spartelmasse-maling” er den perfekte løsning, for dig der ønsker et mere minimalistik, råt og rustikt udseende i dit hjem. Man vil oftest kunne finde den her lidt rå stil, i lejligheder i New York eller kontorer der er bygget op i gamle fabriksbygninger. Det har også været meget udbredt i ældre tid, hvor man tit så det i boliger på landet. Vi har et meget bredt udvalg af farver, og hvis du ikke kan bestemme dig for hvilken det skal være, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.