Flere visninger

DETALE Stone Classic - Concrete (KABE)

Detale
1.498,- DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: DETALE-Stone-Classic-concrete

DETALE Stone Classic (tidligere KABE STONE) er en meget stærk indfarvet spartelmasse, der kan skabe en lækker overflade med masser af tekstur og liv. Farven Concrete har en klassisk grå betonfarve, som navnet også antyder.

Med DETALE Stone Classic (tidligere KABE STONE) kan du skabe lækre betonlignende overflader, der er meget slidstærke. Ønsker du en overflade i en klassisk lys grå nuance, så er Concrete lige noget for dig.

Et sæt DETALE Stone Classic (KABE STONE) består af:

  • 5 kg Spartel
  • 0,5 liter Primer
  • 0,5 liter Basecoat
  • 0,5 liter Topcoat

Rækkeevne: ca. 5 m2.

DETALE Stone Classic er udviklet til møbler, vægge og gulv, der er uden for vådzone. DETALE Stone Classic er desuden særligt velegnet til overflader, der er udsat for meget slid, f.eks. bag et komfur.

Bemærk, at DETALE Stone Classic ikke kan anvendes i vådzoner. 

Der medfølger en udførlig brugsanvisning. Du kan også læse brugsanvisningen online.

 

DETALE CPH. er et dansk firma, der blev grundlagt i 2014. DETALE CPH. laver indfarvet spartelmasse i flere farvevarianter, og er på ingen tid blevet én af de mest populære valg af overfladebehandlinger i danske hjem.

DETALE CPH. spartel er derudover helt unik til erhverv, da det lader produkter, møbler og lignende træde i karakter, samtidig med, at det skaber en fantastisk stemning.

Se også vores udvalg af DETALE CPH. spartel til din væg.

Leveringstid 1-3 hverdage
Mærke Detale