DETALE Stone Classic - Chalk Board (KABE)

Detale
1.498,- DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: DETALE-Stone-Classic-chalk-board

En dyb mørkegrå spartel, der er vældig slidstærk og som kan skabe en meget stemningsfuld overflade. Drømmer du om et mørkt gulv, der har et levende og rustik struktur, så er DETALE Stone Classic (tidligere KABE STONE) i farven Chalk Board perfekt til dig. 

Chalk Board er den mørkeste nuance af de grålige farver, så ønsker du en mørk overflade og måske at skabe en kontrast til resten af indretningen, så er farven Chalkboard et godt bud.

Et sæt DETALE Stone Classic (KABE STONE) består af:

  • 5 kg Spartel
  • 0,5 liter Primer
  • 0,5 liter Basecoat
  • 0,5 liter Topcoat

Rækkeevne: ca. 5 m2.

DETALE Stone Classic er udviklet til møbler, vægge og gulv, der er uden for vådzone. DETALE Stone Classic er desuden særligt velegnet til overflader, der er udsat for meget slid, f.eks. bag et komfur.

Bemærk, at DETALE Stone Classic ikke kan anvendes i vådzoner. 

Der medfølger en udførlig brugsanvisning. Du kan også læse brugsanvisningen online.

 

DETALE CPH. er et dansk firma, der blev grundlagt i 2014. DETALE CPH. laver indfarvet spartelmasse i flere farvevarianter, og er på ingen tid blevet én af de mest populære valg af overfladebehandlinger i danske hjem.

DETALE CPH. spartel er derudover helt unik til erhverv, da det lader produkter, møbler og lignende træde i karakter, samtidig med, at det skaber en fantastisk stemning.

Se også vores udvalg af DETALE CPH. spartel til din væg.

Leveringstid 1-3 hverdage
Mærke Detale