-15%

DETALE SPACE - Eclipse

DETALE CPH
999,-
849,- DKK
På lager
Leveringstid: 1-3 dage
Varenummer: detale-space-eclipse

En indfarvet metalpasta i en varm og dyb brun nuance med en rødlig undertone, der er smukt kombineret med en metallisk bronzefarvet nuance. 

Forestil dig, at du kigger op mod en solformørkelse. Rundt omkring skyggeelementet ser du rødbrune og skinnende stråler fra den bagvedliggende sol.

Det er netop, hvad Eclipse metalpasta symboliserer - En rødbrun base på væggen, der bliver brudt af skinnende metalpartikler i bronze, som skaber en rolig og unik oplevelse.

Med denne nyhed fra DETALE CPH får du en unik metalpasta, der påføres i et tyndt lag med spartel. Skab en rustik overflade med et elegant metallisk skær, der changerer smukt alt efter, hvordan lyset rammer væggen.

DETALE SPACE er en indfarvet metalpasta som findes i 12 farvevarianter, og de kan deles op i to forskellige varianter: ensfarvet og to-tonet.

De ensfarvede varianter er Eris, Nova, Aurora, Orbit, Norma, Vega, Zodiac og Infinity, der alle kan skabe et smukt tone-i-tone look på dine vægge. 

De to-tonede farvevarianter er Cosmos, Element, Gravity og Eclipse. Med disse to-farvede metalpastaer kan du skabe et varierende og levende udtryk på dine vægge med et råt og eksklusivt udseende.

Med SPACE metalpasta fra DETALE CPH kan du forandre dine vægge og skabe et fjøjlsblødt look med en metallisk effekt.

Fordele: SPACE metalpasta er nem at arbejde med, og på grund af korte processer, kan en SPACE væg laves på en enkelt dag. Der er desuden ikke to SPACE vægge, der er ens.

1 L Detale SPACE metalpasta leveres UDEN topcoat. 

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge topcoat - derfor sælges denne separat. Brug gerne Topcoat, hvis din væg er særlig udsat for slidtage. 

Rækkeevne: ca. 7 færdige kvadratmeter (1 lag). 

Underlag: For et optimalt resultat skal SPACE påføres på en fuldspartlet, slebet og grundet overflade. Enhver ujævnhed vil kunne ses, så det er vigtigt at overfladen er slebet grundigt, så den fremstår 100% jævn og ensartet. 

Udførlig brugsvejledning medfølger.

Samtlige produkter fra DETALE CPH bliver produceret efter bestilling og tages derfor IKKE retur.

Hvor meget DETALE CPH. skal jeg bruge?

cm
cm

Den udregnede mængde er kun vejledende - Der tages ikke højde for døre, vinduer mv.
Bemærk! Detale CPH tages ikke retur.

Book møde
Book møde
Leveringstid 1-3 dage
Mærke DETALE CPH