Flere visninger

Decorata - Light

ARTE
1.248,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3027021

Et tropisk tapetdesign med store, detaljerede palmemotiver, der bevæger sig smukt op ad væggen. Tapetet har en lys grå/sølv baggrund og palmemønstret har detaljer i sart lyserød, rosa, afdæmpet lysegrøn/guld og forskellige grå nuancer. Bring den eksotiske stemning indenfor med disse moderne planter og blomster, samtidig med, at du skaber et lækkert art deco look. 

Tapetet har en regelmæssig, grov struktur, der minder om en vævet overflade - du kan mærke denne grove tekstur ved berøring. Strukturen giver tapetet et naturligt præg og et robust look.

Smuk kombination af lyse, sarte nuancer sammen med en grov tekstur.

Kollektion: Figura

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE