Curiosa - Lotus - Grey

ARTE
1.598,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3013502

Et dekorativt tapetdesign, der har et moderne orientalsk look. Tapetets mønster tager dig med på en tur til Japan, hvor du kan få øje på træer, blomster, templer, fugle, åkander og meget mere.

Baggrunden har en lys grå nuance og det illustrative mønster har farvedetaljer i mørkeblå, hvid, beige med et gyldent skær, samt fine sølvdetaljer, der har en let metallisk effekt. Tapetet er printet på en overflade, der ligner vævet græs. Tapetets kraftige overflade har derfor en mærkbar struktur, samt en rustik og stoflig fornemmelse.

Kollektion: Curiosa

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE