Flere visninger

Curiosa - Langur - Blue

ARTE
1.198,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3013532

Et meget finurligt tapetdesign med et legende mønster, hvor hovedløse aber bevæger sig rundt på overfladen mellem forskellige sten og planter. Det figurative tapet har en mørkeblå baggrund og aberne har en rød/kobberfarvet nuance, der også har en metallisk effekt.

Resten af mønstret har detaljer i grå, lyseblå og brun. Tapetets mønster har desuden nogle detaljer med fine metalliske effekter. Tapetet har et moderne look, og herudover har tapetet en rustik og struktureret overflade, der minder om en vævet tekstil overflade.

Kollektion: Curiosa

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE