Curiosa - Grove - Gold

ARTE
1.598,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3013522

Et stemningsfuldt palmetapet, der har et stort og tæt mønster, der består af forskellige planter og palmeblade i en harmonisk forening. Det eksotiske tapet har forskellige nuancer i sort og guld, hvor guldet har et meget let metallisk skær. Kombinationen af det frodige mønster og de lækre farvetoner skaber en overflade med et meget moderne look. 

Perfekt til den skandinaviske indretning - bring den tropiske tendens indenfor. Tapetet er printet på en overflade, der ligner vævet græs. Tapetets overflade har derfor en mærkbar rustik struktur med en stoflig fornemmelse.

Kollektion: Curiosa

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE