400+ bedømmelser

Curiosa - Euphoria - Bright

ARTE
1.598,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3013552

Et detaljeret tapetdesign, hvor der er en masse motiver at se på. Tapetet er opbygget af forskellige blade, blomster og fugle, der hver især har et væld af mønstrede detaljer. Tapetet har lyse og afdæmpede farvenuancer i lyseblå, beige, grå og hvid. 

En smuk kombination af et livligt, sprudlende mønster og de lyse, støvede farvetoner - perfekt til den nordiske indretning.

Tapetet har en struktureret overflade, der minder meget om linned - en blød og stoflig fornemmelse, der giver tapetet et moderne look.

Kollektion: Curiosa

Opsætning: Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 100 cm Længde 10.05 m Rapport 90 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 100 cm
Længde 10.05 m
Rapport 90 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE