Flere visninger

Crane - Red

ARTE
2.998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3028500

Et håndlavet tapetdesign, der er indbegrebet af luksuriøsitet og eksklusivitet. Vægbeklædningen har et overdådigt mønster, der er kunstnerisk broderet i hånden.

Mønstret forestiller detaljerede traner, der breder sig imellem frodige blomster. Tapetets bundfarve har en rustrød nuance, og den består af en tekstiloverflade, der er en blanding af linned og bomuld. 

NB! Tapetet sælges i metermål.

Det orientalske mønster er broderet med tråd, der har et lettere metallisk skær - her i farverne grå, lilla, syren, lyseblå, orange, brun og hvid.

Kollektion: Takara

Dette er en luksuriøs kollektion af vægbeklædning, der er stærkt inspireret af kuriositeter fra Orienten og Kina. Takara kollektionens tapeter er lavet i overdådige materialer såsom silkeblødt ruskind, glinsende metal, rå bomuld og sofistikeret papirvæv.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 133 cm Rapport 77 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 133 cm
Rapport 77 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed Tilstrækkelig (3/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE