400+ bedømmelser

Flere visninger

Corteza - Dusty Green/Grey

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3034200

Et diskret stribet tapetdesign, der er inspireret af barken fra bananplanter. Tapetets mønster er opbygget af skrå linjer, der sammen skaber et moderne sildebensmønster. Mønstrets linjer har et naturligt udtryk, hvor de er uregelmæssige og changerer flot i farverne. De ligner naturlige fibre - her i støvede grønne nuancer med blå og grå undertoner.

Kollektion: Selva

Bemærk! XL-rulle (70 cm bred)

Tapetets overflade har en flot mærkbar struktur, og takket være sildebensmønstret og denne taktile overflade kan tapetets udtryk variere på grund af lysindfaldet.

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 0 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Ingen mønsterforskydning, Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet
Mærke ARTE