400+ bedømmelser

Flere visninger

Corduroy - Dark Grey

ARTE
1.598,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3029518

Et mørkt stoftapet med en fløjlstruktur, der har brede lodrette riller. Fløjlens striber er cirka 5 mm, og denne type for fløj bliver også kaldt jernbanefløjl, som man kender fra fløjlsbukser. Her har vægbeklædningen en stilren mørkegrå nuance.

Bring fløjlen ind i din indretning og skab et eksklusivt og varmt udseende på dine vægge. 

Fløjl har kort opretstående luv, der skaber farveforskelle, når man stryger overfladen. Dette er med til at give fløjlsoverfladen et tilfældigt og uregelmæssig mønster, der resulterer i et changerende, elegant og luksuriøst udtryk.

OBS! Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Lush

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 135 cm Længde 1 m Rapport 0 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 135 cm
Længde 1 m
Rapport 0 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Ingen mønsterforskydning, Lim på væggen, Meget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE