Combine - Grey

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080652

Et luksuriøst tapet med en fantastisk mærkbar tekstur i et elegant sildebensmønster. Det zigzagede tapet har en grå/beige farvenuance, samt et flot skinnende finish - fibrene vender forskelligt, og lyset bliver derfor reflekteret på forskellige måder. Dette skaber en helt vidunderlig, levende overflade. Tapetet er lavet af sisal, og det giver tapetet et blødt og naturligt look.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Oculaire kollektionen er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal, der er et meget stærk fiber, der oprindeligt stammer fra agaveplanten. Tapetkollektionen består af moderne og legende designs, der har en diskret tropisk fornemmelse over sig.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1 m Rapport 15 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1 m
Rapport 15 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE