Flere visninger

Combine - Black and White

ARTE
1.148,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3080650

Et eksklusivt sildebensmønstret tapet med en fantastisk mærkbar tekstur. Det zigzagede tapet har hvide og sorte farvetoner, der har en skinnende finish. Tapetet er lavet af sisal, og det får tapetet til at virke blødere og naturligt.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Oculaire kollektionen fra Arte er vævet i håndet af det naturlige materiale, sisal - et meget stærk fiber, der oprindeligt stammer fra agaveplanten. Denne tapekollektion består af moderne og legende designs, der har en diskret tropisk stemning over sig.

Ved opsætningen skal både tapetetbanen og væggen påføres im. Først limes bagsiden af tapetet, hvorpå det skal trække ca. 5 minutter. Limen påføres på væggen med pensel og malerrulle, og herefter opsættes den forberedte bane. 

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 15 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 15 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Vaskbar (2/5)
Lysægthed Tilstrækkelig (3/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE