Flere visninger

City Park - Cashmere

ARTE
1.798,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 30FP1071

Et klassisk damasktapet med et moderne twist. Fra afstand har tapetet et meget klassisk og traditionelt look, men kigger man nærmere, ser man at damaskmønstret er opbygget af urbane elementer fra bybilledet: brandhaner, duer, rotter og parkometre. 

Tapetets baggrund er råhvid og det rå damaskmønster har en glimtende lys rosa overflade. En fantastisk kombination af det traditionelle og det urbane look. Designet af Dan Funderburgh.

Kollektion: Flavor Paper for Arte

Denne tapetkollektion er lavet i et samarbejde mellem arte og Flavor Paper. Kollektionen er kendetegnet ved at være dristig med et strejf af ironi her og dér.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 45.7 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 45.7 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE