Flere visninger

Carrelage - Orange

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3061513

Et rumligt tapetdesign med et lækkert grafisk mønster, der kombinerer firkanter med cirkulære forme - her i en skøn orange nuance. Tapetet kan minde om en overflade, der består af små fliser. Du kan bringe den legefulde tredimensionelle effekt ind i dit hjem på en stilfuld måde med dette tapet. Tapetet har desuden en fin tekstil overflade, der minder om ruskind.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Spectra

Denne 3D kollektion, Spectra, er fremstillet med den innovative teknik, termoformning - en teknik, der ved hjælp af varme efterlader tapetet som en tredimensionel overflade. Tapeterne fra denne kollektion har meget forskellige udtryk, men de har alle et afbalanceret look på grund af kombinationen af 3D relief, mønstret og farven.
Herudover har den rumlige kollektion fra Arte også en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapeterne kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 122 cm Længde 1 m Rapport 30.5 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 122 cm
Længde 1 m
Rapport 30.5 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte, Overtørbar med let fugtig klud
Mærke ARTE