400+ bedømmelser

Capas - Taupe

ARTE
998,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3034305

Et gråbrunt tapet med et mønster, der er bygget op af overlappende bananblade i en slags vandrette striber eller horisontale paneler med et uregelmæssigt, rustikt og naturligt udtryk.

Kollektion: Selva

Bemærk! XL-rulle (70 cm bred) 

Du kan både se og fornemme bananbladenes naturlige fibre og de detaljerede folder. Det naturinspirerede tapet har muldvarpefarvede nuancer. Den slidstærke overflade har en blød og subtil reliefeffekt, og denne taktile fornemmelse får tapetets naturlige mønster til at fremstå autentisk og levende.

Opsætning:

Dette er et vinyltapet med en papirbund, og normalt opsættes denne type tapet med tapetklister på bagsiden af tapetet.

Alternativt kan man opsætte vinyltapetet, hvor man fugter bagsiden af tapetet og påfører den stærke vævlim på væggen. De fugtede tapetbaner (der sammenfoldet skal trække 8-10 minutter) opsættes derefter nemt på væggen.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 70 cm Længde 10.05 m Rapport 70 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 70 cm
Længde 10.05 m
Rapport 70 cm
Tapettype Papirstapet
Symboler Lim på bagsiden, Meget lysægte, Meget vaskbar tapet, Mønsterforskydning
Mærke ARTE