Vores butikker er igen åbne for alle! Se vores åbningstider hér.

Flere visninger

Canopy - Gold

ARTE
379,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3042020

Et plante tapet, der består af firkantede udsnit af de flotteste slyngplanter - her i højglans guld og råhvid. Tapetet har et overdådigt udtryk, og et meget fint grafisk look, hvor de fine blade er blevet forenklet. Tapetet har herudover et lettere slidt udseende og en fin vintage følelse over sig.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Tapetet her kan opsættes, så banerne matcher hinanden, eller du kan vælge at forskyde banerne, så du får et mere tilfældigt og varierende udseende - dog med respekt for firkanternes højde.

Tapetet er en del af kollektionen Ligna fra ARTE. Det er en nærmest magisk tapetkollektion, der indeholder en bred vifte af flora og fauna. Bring skoven indenfor med et tapet fra Ligna.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Længde 1.00 m Rapport 128 cm

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Længde 1.00 m
Rapport 128 cm
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Symboler Let vaskbar tapet., Lim på væggen, Mønsterforskydning, Noget lysægte
Mærke ARTE