Flere visninger

Cannage - Teal

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3061522

Et vidunderligt 3D tapet med et enkelt og elegant mønster, der er inspireret af kurveflet - her i en moderne blågrøn nuance. Overfladen har et grafisk look, hvor lagdelte linjer bliver sammenflettet, og dermed drager dit blik. Tapetdesignet har lodrette, vandrette og diagonale linjer. 

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Spectra

Denne tapetkollektion, Spectra, er fremstillet med den innovative teknik, termoformning - en teknik, der ved hjælp af varme efterlader tapetet som en tredimensionel overflade. Disse tapeter har alle et afbalanceret look på grund af kombinationen af 3D relief, deres mønster og deres farver. Herudover har den tredimensionelle kollektion fra Arte også en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapeterne kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 125 cm Rapport 31.25 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 125 cm
Rapport 31.25 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE