Flere visninger

Caisson - White

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3061530

Et klassisk tapetdesign i råhvid, der forestiller et antikt vægpanel med firkantede elementer. Tapetet har en fin tekstiloverflade, der minder om ruskind - det skaber en glat, silkeagtig følelse. Det tredimensionelle tapet kan klæde de fleste rum - passer særdeles godt til en moderne indretning.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Spectra

Den tredimensionelle tapetkollektion, Spectra, er fremstillet med den innovative teknik, termoformning - en teknik, der efterlader tapetet som en tredimensionel overflade, ved hjælp af varme. Tapeterne har meget forskellige udtryk, men de har alle et afbalanceret look på grund af kombinationen af 3D relief, deres mønster og deres farver.
Herudover har den tredimensionelle kollektion fra Arte også en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapeterne kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 123 cm Rapport 46 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 123 cm
Rapport 46 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE