Flere visninger

Caisson - Rust

ARTE
1.650,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3061533

Et elegant tapetdesign i en dyb og varm rustrød nuance, der forestiller et vægpanel med firkantede elementer - med et antikt look. Tapetet har en lækker stoflig overflade, der minder om ruskind - dette skaber en glat og silkeagtig følelse. Du kan næsten ikke lade være med at strejfe tapetet med dine hænder. Skab en varm og omfavnende stemning med dette tapet, der har en imponerende 3D-effekt.

OBS. Tapetet sælges pr. meter.

Kollektion: Spectra

Tapetkollektionen Spectra fra Arte er fremstillet med den innovative teknik, termoformning, der er en teknik, der ved hjælp af varme efterlader tapetet som en tredimensionel overflade. Herudover har den rumlige kollektion også en positiv effekt på akustikken i et rum, og tapeterne kan derfor med fordel bruges på lofter og skillevægge.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 123 cm Rapport 46 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 123 cm
Rapport 46 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE