Flere visninger

Cadance

ARTE
348,- DKK
Leveringstid: 3-10 dage
Varenummer: 3047551

Et blødt tapet med et rytmisk sildebensmønster i en fri fortolkning. Tapetets mønster har en dyb rustrød nuance, der er lavet i velour, og baggrunden har en meleret overflade med hvide, beige og brune nuancer. Tapetet har en fantastisk mærkbar tekstur og et lækkert retro look. Et vældig betagende tapetdesign, der kan bringe dine tanker hen på 60’ernes iøjefaldende mønstre.

NB! Tapetet sælges pr. meter.

Revera kollektionen fra Arte er inspireret af den forbindelse, der er imellem indretning og mode - denne tapetkollektion består af klassiske tekstil mønstre, der har et moderne twist - såsom folie, velour og ægte tekstil detaljer.

Arte er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning. Arte designer ikke blot tapeter - de producerer også langt af størstedelen selv på en fabrik i Belgien. Denne kombination af både design og produktion i samme hus gør, at samtlige tapetdesigns gennemgåes til hudløshed, for at opnå det perfekte produkt. Arte producerer deres tapeteter på 8 forskellige kvaliteter af tapet. Hvert tapetdesign bliver ved produktionen testprintet på samtlige kvaliteter for at finde det optimale medie, så farve, opsætning og design går op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit Arte produkt.

Bredde 90 cm Rapport 64 cm Længde 1 m

Hvor meget skal jeg bruge?

cm
cm
Book møde
Book møde
Leveringstid 3-10 dage
Bredde 90 cm
Rapport 64 cm
Længde 1 m
Tapettype Non-Woven tapet (væv)
Lim applikation Lim på væg
Vaskbarhed Let vaskbar (1/5)
Lysægthed God (5/7)
Fjernes Kan fjernes uden værktøj
Mønsterforskydning Lige mønsterforskydning
Symboler FSC-mærket
Mærke ARTE